Distribucije i zastupstva

Motorola

Jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača bežičnih telefona.
U ponudi imamo razne DECT bežične telefone vrhunske kvalitete i dizajna.

 

Panasonic

Jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača bežičnih telefona.
U ponudi imamo razne DECT bežične telefone vrhunske kvalitete i dizajna.

 

Tracer

Tracer je brand koji obuhvaća širok asortiman pribota za PC, laptope i tablete kao što su: miševi, volani, gamepad-ovi, zvučnici, kablovi , slušalice, mikrofoni, univerzalni punjači, etui i navlake za tablete, selfi štapovi, power bank-ovi.
Također, u asortimanu imaju i kvalitetne sportske kamere i dodatnu opremu za kamere.
Sve njihove proizvode karakterizira odličan omjer kvalitete i najpovoljnije cijene na tržištu.

 

Titanum

Titanum brand obuhvaća dodatke za PC-e, laptope i tablete kao što su miševi , multimedija (zvučnici, slušalice, web kamere, mikrofoni, gamepadi), pribor za mobitele (punjači, selfie štapovi, stalci), kalkulatori.  Osnovna karakteristika proizvoda je odličan odnos kvalitete i najpovoljnije cijene na tržištu.

Kingston

Kingston je osnovan 1987 godine i od tad je prerastao u jednog od najvećih proizvođača raznih memorija na svjetskom tržištu. U našoj ponudi možete pronaći USB 2,0 i USB 3,0 FLASH DISKOVE  i njihove memorijske kartice.

Braun(KSTAR)

KSTAR je drugi najveći kineski i svjetski proizvođač UPS-ova i akumulatora sa dvadestogodišnjim iskustvom. KSTAR UPS-ovi i baterije za UPS-ove proizvode se po najvišim svjetskim standardima te ih odlikuje odlična kvaliteta i trajnost po relativno povoljnoj cijeni.

Romoss

Romoss je vodeći svjetski proizvođač eksternih baterija za pametne telefone, tablete, laptope i bluethoot uređaje. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji koju koriste u proizvodnji, njihovi proizvodi su manji ali snažniji, izdržljiviji i sigurniji. Romoss koristi samo orginalne i nove litij-ion baterije. Odjejak za baterije sadrži sigurnosne strujne krugove za vrhunsku zaštitu od prekomjernog punjena i pregrijavanja uređaja koji se puni.

Varta

Varta je sa svojim stogodišnjim iskustvom  u proizvodnji baterija jedan od najvećih proizvođača raznih baterija na svjetskom tržištu. Od njihovog raznovrnog asortimana u našoj ponudi možete pronači alkalne baterije, punjive baterije i punjače za baterije

Duracell

Duracell je vodeća svjetska tvrtka u proizvodnji alkalnih baterija visoke učinkovitosti. Philip Mallory osnovao je 1916. u Velikoj Britaniji tvrtku “Mallory Company”, kasnije preimenovanu u tvrtku “Duracell International. Duracell je pozicioniran kao “specijalist” na tržištu baterija, čijim se proizvodima može vjerovati, jer oni jamče dugotrajnost. Osim standardnih AA i AAA baterija, baterija za fotoaparate, satove, sigurnosne uređaje i slično, Duracell nudi i NiMH baterije na punjenje, punjače te niz svjetiljki, bilo za kuću/automobil ili za uporabu na otvorenom.

V-TAC

V-TAC je premium engleski brand i jedan od najvećih evropskih distributera LED rasvjete. V-Tac proizvodi certificirani su po CE, RoHS ,Emc ,Dekra i TÜV standardima.U proizvodnji koriste najkvalitetnije LED čipove i komponente vodećih svijetskih proizvođača kao što su Bridgelux, Philips, Sharp, Citizen, Meanwell, Tridonic i drugi.

 

Doogee

Doogee je kineski proizvođač smartfona koji je u posljednje vrijeme postao prilično popularan zbog izrade solidnih, a povoljnih mobilnih uređaja. Popularnost kompanije posebice je porasla kada je postala sponzor nogometnog kluba Villareal, ali i zbog sve češćeg objavljivanja novih povoljnih pametnih telefona na vrlo konkurentom smartfon tržištu.

DPM

DPM je poljski brzorastući brand čija ponuda uključuje antene i antenski pribor, audio-video opremu, električni i elektronički  pribor i ostalo. Dobitnici su mnogih prestižnih nagrada za kvalitetu, pouzdanost, visoku učinkovitost i trajnost proizvedene robe.

Beelink

Beelink je poznati koneski brend koji proizvodi mini PC, Android TV BOX-ove. Proizvode karakterizira vrhunska kvaliteta i povoljna cijena. Filozofija tvrtke je ići u korak s novim tehnoligijama, kontinuirano usavršavanje i stalne inovacije.

SJ CAM

SJ CAM je jedan od  lidera na području proizvodnje  sportskih kamera i dodatne opreme.
Ponose se ne samo proizvodnjom i razvojem vrhunskih sportskih kamera po pristupačnim cijenama nego i kasnijom podrškom i razvojem novih firmware-a na opće zadovoljstvo krajnjih kupaca.

Matrix

Matrix je Kvarkov brand koji proizvodimo u Kini uz rigoroznu kontrolu kvalitete. Proizvode karakterizira najbolji odnos cijene i kvalitete. Grupe proizvoda koje se nalaze pod Matrix brandom su: stalci za LED TV te tinte i toneri.

Energy Sistem - Ekskluzivni distributer

Energy Sistem je poznati brand firme Energy System Soyntec, koji obuhvaća proizvode iz područja konzumne video elektronike (DVB-T uređaji, DVD playeri) i audio elektronike (MP4, MP5 playeri, slušalice). Karakteristično za Energy System proizvode je prepoznatljiv inovativan, moderan i mladenački dizajn. Osim dizajna Energy proizvode karakterizira  i visoka kvaliteta, koju prati mali postotak reklamacija. Uz kvalitetu Energy nudi i vrlo agresivnu cijenu svojih proizvoda, što čini iznimno visoki omjer kvalitete i cijene njihovih proizvoda. Preko 100 distributera opskrbljuje se iz centralnog skladišta u Španjolskoj i brine se o prisutnosti Energy proizvoda u svim poznatim maloprodajnim trgovinama širom Evrope.

TP-Link

TP-Link je vodeći svjetski proizvođač proizvoda za računalne mreže. Njihovi proizvodi dostupni su u preko 100 zemalja širom svijeta stotinama milijuna kupaca. Njihov asortiman obuhvaća wireless kartice, routere, Access Pointove, ADSL modeme, switcheve, wireless USB adaptere. Pod vodstvom moderne uprave, uz rigoroznu kontrolu kvalitete, efikasnu proizvodnju i kreativan razvojni tim, TP-Link proizvodi nagrađivane mrežne proizvode uz najkonkurentniju cijenu na tržištu.

Netis - Eksluzivni distributer

Netis je brzorastuća firma koja proizvodi mrežnu opremu. U zadnje tri godine povećali su prodaju 600% i trenutno su najbrže rastući proizvođač network opreme. Njihov asortiman obuhvaća wireless kartice, routere, Access Pointove, ADSL modeme, switcheve, wireless USB adaptere. Kvaliteta im je na izuzetno visokoj razini zahvaljujući rigoroznoj kontroli kvalitete. Postotak kvara je ispod 0,5%. Uz visoku kvalitetu Netis postiže i izuzetno niske cijene. Na taj način kupac dobiva kvalitetu kao kod poznatih brandova, ali uz znatno nižu cijenu.

Esperanza - Ekskluzivni distributer

Esperanza brand obuhvaća dodatke za PC-e, laptope i tablete kao što su miševi i podloge, tipkovnice, hubovi, multimedija (zvučnici, slušalice, web kamere, mikrofoni, gamepadi), hladnjaci i torbe za laptope, pribor za mobitele (punjači, selfie štapovi, stalci), kalkulatori.  Osnovna karakteristika proizvoda je odličan odnos kvalitete i najpovoljnije cijene na tržištu.

Muse - Eksluzivni distributer

Muse je inovativni francuski brand koji obuhvaća proizvode iz područja audio tehnike: prijenosni radio CD/MP3 uređaji, auto radio, prijenosni radio uređaji, mikro linije, radio budilice. Ono po čemu se brand Muse ističe je vrlo kreativan i dopadljiv dizajn uređaja i ambalaže, a sve to kupac dobiva po vrlo konkurentnoj cijeni, uz izuzetnu kvalitetu.

New One - Eksluzvini ditributer

New One je francuski brand koji obuhvaća prijenosne radio uređaje i prijenosne radio CD/MP3 uređaje.

Maxell

Maxell je poznati svjetski proizvođač raznih tipova baterija. Karakterizira ih vrhunska kvaliteta i najpovoljnije cijene.
U našem aortimanu možete pronaći njihove alkalne baterije i razne modele dugmastih baterija.

Barkan - Ekskluzivni distributer

Barkan je osnovan 1988 godine i danas je vodeća svjetska firma na području stalaka za televizore, te se prodaje u preko 60 zemalja širom svijeta. U Evropi je drugi najveći proizvođač stalaka za LCD-e i plazme. Njihovi proizvodi se nalaze u svim poznatim maloprodajnim lancima širom Evrope, kao što je na primjer MEDIA MARKT.
Barkan u svim segmentima poslovanja koristi ISO9001 certifikat uz poštivanje svih svjetskih standarda sigurnosti. Barkan je poznat po brojnim inovacijama i patentima, modernom dizajnu, izuzetnoj funkcionalnosti i jednostavnoj montaži.