O nama

Tvrtka Kvark je osnovana 1991 godine. Osnovna djelatnost je bila proizvodnja i distribucija svim vrsta medija za snimanje. U početku su to bile audio i video kazete, a zatim CD-i i DVD-i.

Vodeći svjetski brand medija za snimanje TDK nam je 1997. godine dodijelio eksluzivno prestavništvo i distribuciju za Hrvatsku. Tokom narednih godina dobivali smo od tvrtke TDK prestižne nagrade kao najbolji evropski distributer.

Osim medijia za snimanje, naša tvrtka se bavila veleprodajom i distribucijom informatičku opremu, te audio i video uređaje. Naši klijenti su bili svi veći trgovački centri, te specijalizirane maloprodaje širom Hrvatske.

U vrijeme punog zamaha potražnje za CD-ima i DVD-ima, 2006. godine smo otvorili prvu hrvatsku tvornicu CD-a i DVD-a. Proizvodni kapaciteti su nam godinama rasli i u jednom trenutku su dosegli 20 milijuna CD-a i DVD-a godišnje.

Nakon 12 godina potražnja za fizičkim medijima je u potpunosti nestala, te se sav digitalni sadržaj premijestio na cloud, a distribucija na streaming. U duhu tih promjena tvrtka Kvark je 2019. godine u potpunosti promijenila svoju osnovnu djelatnost i počeo se baviti open source poslovnim softverom u SaaS okruženju na cloudu.

Tokom godina bavljenja proizvodnjom, servisom i drugim poslovnim procesima stekli smo veliko iskusto u razvijanju vlastitih poslovnih riješenja, te sada to iskustvo prenosimo na naše klijente.

Misija Kvarka

Naša misija je omogućiti svakoj tvrtci, a posebno onim manjim, korištenje naprednih web poslovnih aplikacija po pristupačnoj cijeni, koja je proporcionalna broju zaposlenika. Napredna poslovna rješenja su do sada uglavnom bila dostupna većim tvrtkama, te je cijena razvoja i implementacije takvih rješenja bila neprihvatljiva manjim tvrtkama. Sada uz pristupačnu mjesečnu naknadu sve tvrtke mogu koristiti poslovna rješenja u koja su uložene stotine tisuća kuna u razvoj.

Osnovni podaci o tvrtki

Sjedište tvrtke: Baštijanova 1a, 10 000 Zagreb, Hrvatska. Matični broj: 3686809, OIB: 17866789967
Transakcijski račun kod Raiffeisenbank Austria d.d.:  IBAN: HR2484008-1100433652

O NAMA


Pokrenite odmah vaš novi web shop uz mjesečnu pretplatu! Nudimo potpuno novu inovativnu uslugu najma web shopa po SaaS modelu. Osim ecommerce u SaaS-u, nudimo i ostale dostupne web poslovne aplikacije u SaaS-u: ERP, CRM, RMA, DMS, Manufacturing, Service managment, Help desk.

KONTAKT


Kvark d.o.o.
Baštijanova 1a
10 000 Zagreb

+385 91 481 1133
info@kvark.hr