ECOMMERCE U CLOUDU KAO SaaS

Iznajmite web stranicu već od 390kn/mjesečno i počnite trgovati online odmah, umjesto da ulažete stotine tisuća kuna i mjesece rada u razvoj kvalitetnog web shopa sa naprednim funkcijama.

Nudimo potpuno novu inovativnu uslugu najma web shopa po SaaS modelu, kao prva firma u Hrvatskoj koja nudi takvu vrstu usluge. Pokrenite vaš novi web shop odmah uz mjesečnu pretplatu.

U pretplatu nije uključeno slijedeće:

-prilagodbe vašem dizajnu

-specifične funkcionalnosti kojih nema na našem web shop rješenju

-ostale customizacije

-migracije podataka sa starog web shopa

-povezivanje sa vašim ERP-om

-unošenje podataka u CMS

-održavanje vašeg web shopa

Sve navedeno se naplaćuje prema utrošenom broju sati naših developera.

Mi se brinemo za vaš web shop, a vi se možete fokusirati na proizvode i prodaju, u čemu ste najbolji. Ne trebate se baviti napornim i skupim razvojem, nadogradnjama i održavanjem, jer to sve možete prepusti nama. Trošak web shopa je proporcionalan obimu vašeg posla i broju vaših zaposlenika koji koriste web shop. Vi želite trgovati online, mi znamo kako. Pokrenite odmah svoju online trgovinu, vidljivu na računalu, smartphonu, tabletu.

Vaša platforma za online prodaju raste prema vašim željama i potrebama. Nadogradite vaš web shop sa našim online modulim za podršku web shopu: ERP, Servis managment, CRM, te ostalim poslovnim rješenjima prema Vašoj viziji ili potrebi.

Osim standardnih funkcionalnosti naš web shop ima slijedeće funkcionalnosti:

-mogućnost povezivanja sa ERP-om i prijenos podataka iz ERP-a bitnih za funkcioniranje web shopa. Iz ERP-a se prenose stanja lagera po poslovnicama, te predviđeno vrijeme dolaska proizvoda koji su naručeni, ali još nisu stigli. Navedeni podaci se prikazuju na svakom proizvodu.

-cijena prijevoza i minimalni iznos za besplatan prijevoz se prikazuju na svakom proizvodu, te oni ovise o tipu proizvoda. Prilikom check out-a se računa prijevoz prema zadanom algoritmu.

-provjera dostupnosti za proizvod koji nije na lageru. Ako artikl nije dostupan, kupac može klikom na link „Provjera dostupnosti“ ispuniti web formu i zatražiti informaciju kada će artikl biti dostupan.

-različite cijene proizvoda u ovisnosti o vrsti plaćanja. Moguće je odabrati tri različite cijene za različite vrste plaćanja. Osnovna cijena za gotovinsko plaćanje(gotovina, pouzeće, internet banking, virman) i jednokratno kartično, cijena uvećana za 5% za kartično plaćanje do 12 rata, cijena uvećana za 10% za kartično plaćanje do 24 rate. Na check outu se više cijene obračunavaju sa izraženim dodatkom za kartice. -Facebook, Google login za automatsko registriranje i logiranje pomoću Facebook i Google računa.

-blog za objavljivanje novosti, prezentacija, informativnih članaka

-napredna navigacija i search

-tagovi na proizvodima za označavanje artikla koji su na akciji, rasprodaji, novo

-akcijska cijena i stara cijena prikazane uz proizvod na način da je stara cijena prekrižena. Na tagu Akcija prikazuje se vremenski period trajanja akcije. Vremenski period se definira u backendu i nakon isteka se automatski proizvod miče sa akcije.

Customizacija se naplaćuje dodatno. Customizira se dizajn i dodatne funkcije koje nisu nabrojane ovdje.

Web shop se može integrirati sa Odoo ERP-om i ostalim modulima koa što su CRM, Help desk, Servis managment, DMS.

Web shop se može integrirati sa drugim ERP-ovima, te se integracija dodatno naplaćuje.

O NAMA


Pokrenite odmah vaš novi web shop uz mjesečnu pretplatu! Nudimo potpuno novu inovativnu uslugu najma web shopa po SaaS modelu. Osim ecommerce u SaaS-u, nudimo i ostale dostupne web poslovne aplikacije u SaaS-u: ERP, CRM, RMA, DMS, Manufacturing, Service managment, Help desk.

KONTAKT


Kvark d.o.o.
Baštijanova 1a
10 000 Zagreb

+385 91 481 1133
info@kvark.hr