READY TO USE ODOO WEB SHOP

Osnovna cijena izrade web shopa 35000kn + PDV. Može i na šest mjesečnih rata (20000kn + 3000kn + 3000kn + 3000kn + 3000kn + 3000kn)

Prednosti našeg web shopa su:

  • dio su poslovnog softverskog sustava, dodajete druge programe kada želite i što želite
  • možete pokrenuti vaš web shop za manje od tjedan dana
  • ne ovisite o nama, sustav je utemeljen na Odoo open source platformi koju podržava veliki broj Odoo programera i firmi
  • uz dodatnu mjesečnu naknadu nudimo hosting na našem serveru i održavanje
  • osnovni paket hostinga i održavanja (sa uključenih 5 sati programera) 1500kn+PDV mjesečno

Pokrenite vaš novi web shop u najkraćem roku.

Mi se brinemo za vaš web shop, a vi se možete fokusirati na proizvode i prodaju, u čemu ste najbolji. Ne trebate se baviti napornim i skupim razvojem, nadogradnjama i održavanjem, jer to sve možete prepusti nama. Vi želite trgovati online, mi znamo kako. Pokrenite odmah svoju online trgovinu, vidljivu na računalu, smartphonu, tabletu.

Nadogradite vaš web shop sa našim online modulim za podršku web shopu: ERP, Servis managment, CRM, te ostalim poslovnim rješenjima prema Vašoj viziji ili potrebi.

Osim standardnih funkcionalnosti naš web shop ima slijedeće funkcionalnosti:

-mogućnost povezivanja sa ERP-om i prijenos podataka iz ERP-a bitnih za funkcioniranje web shopa. Iz ERP-a se prenose stanja lagera po poslovnicama, te predviđeno vrijeme dolaska proizvoda koji su naručeni, ali još nisu stigli. Navedeni podaci se prikazuju na svakom proizvodu.

-cijena prijevoza i minimalni iznos za besplatan prijevoz se prikazuju na svakom proizvodu, te oni ovise o tipu proizvoda. Prilikom check out-a se računa prijevoz prema zadanom algoritmu.

-provjera dostupnosti za proizvod koji nije na lageru. Ako artikl nije dostupan, kupac može klikom na link „Provjera dostupnosti“ ispuniti web formu i zatražiti informaciju kada će artikl biti dostupan.

-različite cijene proizvoda u ovisnosti o vrsti plaćanja. Moguće je odabrati tri različite cijene za različite vrste plaćanja. Osnovna cijena za gotovinsko plaćanje(gotovina, pouzeće, internet banking, virman) i jednokratno kartično, cijena uvećana za 5% za kartično plaćanje do 12 rata, cijena uvećana za 10% za kartično plaćanje do 24 rate. Na check outu se više cijene obračunavaju sa izraženim dodatkom za kartice. -Facebook, Google login za automatsko registriranje i logiranje pomoću Facebook i Google računa.

-blog za objavljivanje novosti, prezentacija, informativnih članaka

-napredna navigacija i search

-tagovi na proizvodima za označavanje artikla koji su na akciji, rasprodaji, novo

-akcijska cijena i stara cijena prikazane uz proizvod na način da je stara cijena prekrižena. Na tagu Akcija prikazuje se vremenski period trajanja akcije. Vremenski period se definira u backendu i nakon isteka se automatski proizvod miče sa akcije.

Customizacija se naplaćuje dodatno. Customizira se dizajn i dodatne funkcije koje nisu nabrojane ovdje.

Web shop se može integrirati sa Odoo ERP-om i ostalim modulima koa što su CRM, Help desk, Servis managment, DMS.

Web shop se može integrirati sa drugim ERP-ovima, te se integracija dodatno naplaćuje.

U cijenu nije uključeno slijedeće:

-prilagodbe vašem dizajnu

-specifične funkcionalnosti kojih nema na našem web shop rješenju

-ostale customizacije

-migracije podataka sa starog web shopa

-povezivanje sa vašim ERP-om

-unošenje podataka u CMS

-održavanje vašeg web shopa

-usluga hostinga

Sve navedeno se naplaćuje prema utrošenom broju sati naših developera.

O NAMA


Pokrenite odmah vaš novi web shop. Osim web shop-a nudimo i ostale poslovne aplikacije koje mogu biti integrirane sve u jednom sustavu: Knjigovodstvo (ERP), CRM, RMA (upravljanje servisima), DMS.
Odoo

KONTAKT


Kvark d.o.o.
Zagrebačka cesta 128
10 000 Zagreb

+385 91 481 1133
info@kvark.hr